Gure lurra, gure onddoak leloarekin Onddo Astea antolatu du Altsasuko Alde Zaharreko tabernarien Xurrut elkarteak. Dozena erdi tabernetan zizekin egindako gastronomia-gutiziak eskaintzen dituzte, atzotik domekara arte. Pintxo eskaintza berezia dastatzera animatzen diren guztiak lehiaketa batean sartuko dira: Sant Sadurniko (Bartzelona) Freixenet upategira bi pertsonarendako bisita, hotela barne edo elkarteko taberna bakoitzean bi pertsonarendako afaria.
Eskaintza
Taberna Pintxoaren izena Osagaiak
Arkangoa Mendia eta haizea Erregosia, onddo apar eta airearekin
Gautxori Onddo dorrea Ahatez eta onddoz betetako pasta
Koxka Udazkeneko koloreak Masaiala, foie eta sagar karamelizatua
Lezea Onddo ravioliak Onddoak, foie, purea eta Pedro Ximenez
Urtzi Hongomole Onddoak, bakailao brandada eta patatak
Xume Goi-onndo Onddoz betetako alberjinia eta bakailaoa