futbola

Altsasu, iritsi da garaipena

Guaixe 2024ko mar. 20a, 12:45

Emakumezkoen Preferente mailan Altsasuk Berriozar irabazi zuen

Emakumezkoen Preferente mailako bigarren faseko hirugarren jardunaldian Altsasuk Berriozar hartu zuen Dantzalekun martxoaren 17an, igandea, 17:30ean. Partida oso lehiatuan, Berriozar izan zen 8. minutuan aurreratu zena, baina Altsasuk berehala erantzun zuen eta Nerea Arellanok banakako berdinketa ezarri zuen 12. minutuan. Atsedenaldia joan baino lehen Janire Lopezek Altsasukoen bigarrena sartu zuen. Bigarren zatian Altsasu erosoago aritu zen. Alicia Alizaldek eta June Alzelaik markagailua borobildu zuten eta 4-1eko aldearekin gailendu zen Altsasu.

Garesek jarraitzen du sailkapeneko buru (7 puntu), Idoiaren (5 puntu) eta Altsasuren (4 puntu) aurretik. Hain zuzen ere, martxoaren 23an, larunbata, Altsasuk Gares liderra hartuko du Dantzalekun, 16:30ean.