Sakandarrak ongi Iruñeko Hiria maratoi erdian

Guaixe 2015ko mai. 13a, 11:11

Izaskun Beunza laugarren emakume onena izan zen.

Adur Senar lakuntzarra 30.a izan zen maratoi erdian eta Izaskun Beunza laugarren emakume onena 10 km-ko proban

Sakandarrak Iruñeko Hiria maratoi erdian (21 km)

311.Veronica Armario: 1:07:19

Igandean 34. Iruñeko Hiria maratoi erdia-Itziar Lazurtegi Memoriala jokatu zen. Bi lasterketa zeuden: maratoi erdia, 21 km-koa, eta 10 km-ko lasterketa. Guztira, 1.200 atleta inguru lehiatu ziren.

Maratoi erdia Antonio Etxeberriak (1:08:25) eta Ana Ollok (1:17:42) irabazi zuten. Sakandarretan azkarrena Adur Senar izan zen. Lakuntzarra 30. postuan iritsi zen helmugara (1:19:06). Maite Zabaleta izan zen aritu zen emakume sakandar bakarra. 438.a iritsi zen helmugara (1:42:22), 17. emakumezkorik onena.

10 km-ko proban Bader Eddghoughi (35:21) eta Estela Navascues (37:39) gailendu ziren. Izaskun Beunza lasterketako laugarren emakume azkarrena izan zen (43:59).