24.Migel Angel Asurabarrena (Lak): 1:03:06

18.Alatz Agirre (Arb): 2:59:30
26.Eukeni Goikoetxea (Alts): 3:06:00
48.Iñaki Lacalle (Olaz): 3:26:43
49.Ruben Garcia (Alts): 3:28:45

*Oharra: Sailkapen batzuetan ez zen jaioterrien daturik ematen eta gerta daiteke sakandarren bat ez agertzea.

Igandean jokatu ziren IV. Hiru Mendi Trail lasterketa (27 km) eta Bi Mendi Trail Lasterketa (12 km), Iruñean. Proba luzea Yannick Gourdonek irabazi zuen (2:10:28) eta minutu pasako aldea atera zion Jose Luis Berazari (2:11:34). Lehen beteranoa izan zen uhartearra.

Bestalde, Goizutrail lasterketako distantzia motzean (10 km) Iñigo Alzolak irabazi zuen (51:56) eta David Mutiloa irurtzundarra laugarrena sailkatu zen (52:36).
Eta igandean Araian jokatutako Mitxarro Biran (27,5 km) Aritz Kortabarria gailendu zen (2:31:29). Alatz Agirre arbizuarra izan zen lehen sakandarra, 18. postuan (2:59:30).