Etxarri Aranatzen eta Lagun Artearen garaipen sendoak

Guaixe 2024ko api. 30a, 10:45

Lagun Artea.

Etxarrik lidergoari eusten dio eta bi taldeek maiatzaren lehenean irabaziz gero, fabore ederra egingo liokete batak besteari

Asteburuan Gizonezkoen Erregional mailako 27. jardunaldia jokatu zen, eta jardunaldi borobila izan zen talde sakandarrendako. Etxarri Aranatz liderrak Rotxapea B izan zuen aurkari Iruñean, eta lehen minututik aurreratu zen liderra, Oihan Karasatorrek sartutako golari esker. Atsedenaldia baino lehen Xabier Ormazabalek eta Jon Erdoziak sartutako golekin, atseden hartzera 0-3ko abantailarekin joan zen Etxarri. Bigarren zatian partidak antzera jarraitu zuen, eta Joanes Mikeok eta Oihan Karasatorrek behin betiko 1-5a ezarri zuten markagailuan.

Lakuntzan Lagun Arteak sailkapenean hirugarren zen Mutilvera C taldea hartu zuen Zelai Berrin eta lakuntzarrek fabore ederra egin zioten Etxarri liderrari, Goiatz Mendinuetak, lehen zatian, eta Yonatan Monterok (2) bigarren zatian borobildutako ekintzekin 3-0 irabazi baitzuen Lagun Arteak.

Hurrena, maiatzaren lehenean
Etxarri Aranatzek jarraitzen du Erregional mailako lider (57 puntu), puntu batera San Jorge (56 puntu) eta 4 puntura Ardoi B eta Mutilvera C taldeak dituela. Maiatzaren 1ean, 17:00etan, Etxarri Aranatzek sailkapenean seigarren den Kirol Sport taldea hartuko du San Donato Zelaian, Lagun Artearen arerio zuzena. Lagun Arteak ere egun berean jokatuko du, baina goizeko 11:30ean, Zelai Berrin, sailkapenean hirugarren den Ardoi B taldearen kontra. Bi talde sakandarrek irabaziz gero, fabore ederra egingo liokete batak besteari.