OSAGAIAK (10 lag.)Natillak2 l esne18 arrautza150 g irin300 g azukre1 kanela makila1 limoi azalkanela-hautsaMaria galletak NOLA EGINNatillakJarri eltze batean litro bat esne, kanela makila eta limoiar…
OSAGAIAK (4 lag.)Ziza-saltsa eta zizak labean250 g ziza (kardu zizak, adibidez)200 g esne-gainarrain-salda edo uraoliba-olioagatzaperrexila2 baratxuriIzokina1 kg izokingatzaoliba-olioaNOLA EGINZiza-s…
OSAGAIAK (4 lag.)Aza-saltsa200 g azaoliba-olioagatza200 g esne-gainBabarrun-saltsa200 g babarrun (eginik)200 g patata1 tipula (morea, aukeran)oliba-olioagatzaGanbak20 ganba2 baratxurioliba-olioagatza…
OSAGAIAK (8 lag.)Masa hautsia½ kg irin250 g gurin2 arrautza150 g azukrelimoi erdi baten zukualimoi-birrinduralaranja-birrindura1 kopa ronPastel-krema1 l esne200 g azukre100 g irin10 arrautza1 kanela-…
OSAGAIAK (4 lag.)1 kukulu1 lata antxoa1 lata mendrezkaoliba-olioaModenako ozpinagatzaNOLA EGINKendu kukuluei kanpoko hosto batzuk, punta moztu eta uretan garbitu.Moztu kukulu bakoitza lautan edo seit…
OSAGAIAK (10 lag.)Platano-saltsa1 kg platano200 g azukre100 g urNatillak1 l esne200 g azukre10 gorringoKakao-saltsa200 g kakao200 g urPlatano-saltsaPlatanoak zuritu, zatitu eta jarri irabiagailuaren …
OSAGAIAK (4 lag.)1 legatz / zapo / aingira buru½ kg txirlaganbak 5 tipula2 azenario1 porru1 lata tomateoliba-olioagatzauraogiaTxirlak: hasieran, jarri txirlak uretan, gero beharko ditugu-eta.Ganbak: …
OSAGAIAK (4 lag.)Haragia1 kg haragi (bola-haragia)gatzaOnddoak200 g onddo3 baratxurioliba-olioa25 g gurinharagi-salda edo uraperrexilagatzaFoiea200 g foiegatzaazukreapiperbeltzaNOLA EGINOnddoakSaltea…
OSAGAIAK (4 lag.)Torradak1 ogi1 l esne1 kanela makila200 g azukre2 arrautzaekilore-olioaazukreakanela-hautsaNOLA EGINTorradakJarri eltze batean esnea eta kanela makila, eta berotu, irakin arte. Hozte…